Perhatian! Khas untuk anda yang nak alat

Cepat Sejuk Senang Dibawa Pakai Powerbank Mudah Guna

Peluh Selalu Menitik Walaupun Dah Pasang Aircond!

Khas utk kaum ibu ibu yg nak ada Aircond EXTRA dekat rumah.

Ibu Ibu Mesti Selalu Ada Masalah Ni Kan..

“Dapur
Tempat Memasak Panas ”

Lagi lagi bila goreng ikan. Minyak panas meruap. Masak pon jadi tak selesa

Singki biasanya mengadap matahari, itu punca berpeluh bila basuh pinggan

“Dapur
Berpeluh Bila Basuh Pinggan ”

“Dapur
Berpeluh Bila Basuh Pinggan ”

Singki biasanya mengadap matahari, itu punca berpeluh bila basuh pinggan

“Ruang Tamu
Kipas Biasa Tak Cukup Sejuk ”

Bersantai di ruang tamu tgk tv, tak seronok bila terasa panas.

bila duduk dalam tandas main phone mesti tak selesa sebab berwap.

“Tandas
Terasa Panas Berwap”

“Bilik Tidur
Anak Menangis Bila Panas ”

Bila anak tidur dalam keadaan bahang, mereka mudah berpeluh & tidak selesa

“Tandas
Terasa Panas Berwap”

bila duduk dalam tandas main phone mesti tak selesa sebab berwap.

Perkenalkan "Magic Aircond Portabler"

Kelebihan Magic Aircond Portabler

mudah untuk dibawa

Besar kotk kasut je. berat 500 GRAM jer

Mudah untuk tambah air

Tinggal Tambah air je. Kalau nak sejuk lagi tambah ais

Tidak perlukan plug elektrik

Guna powerbank je utk hidupkan portable aircond ni

Hanya gunakan USB cable

FREE USB Cable TYPE C. Cucuk cable ke powerbank utk hidupkan

5 cara paling senang guna Magic Aircond Portablee

Angin sejuk " Tersedia dimana jua anda berada "

Yang paling best adalah Portabler ini

Hanya mengguna USB sahaja

Tonton Demo Cara Guna

Tonton Demo Cara Guna

Tonton Unboxing Kotak

Testimoni Pelanggan yang sudah beli
Magic Cooker

Percuma Untuk 100 Pembeli Terawal!

Ada Jaminan?

Soalan Lazim (FAQ)

Product ini diberi jaminan selama sebulan sekiranya berlaku apa apa kerosakan one on one replacement akan diberikan

“Cash on delivery” Ini bermaksud setelah tuan/puan menerima barang baru tuan/puan harus bayar kepada Ninja Van

Kami menggunakan courier ninjavan untuk urusan COD. Rekod ninjavan amat baik

Insayaallah dalam 1 – 3 hari bungkusan sudah sampai

Sekiranya ada masalah penghantaran bungkusan, sila hubungi kami di live chat

Hanya perlu hubungi melalui Live Chat Kami

Ikut Langkah di bawah

  1. Tunjukkan gambar produk yang anda telah beli.
  2. Tunjukan nombor siri produk.
  3. kami akan membuat gantian selepas pengesahan seesai

Disclaimer:

Facebook™️ or FB is a Registered Trademark of Facebook.com. The site abc.com is not affiliated with Facebook.com in any way, nor does they sponsor or approve any of products. All trademarks mentioned here are copyrighted by their respective owners

Alat Power